15.12.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Lav juice, smoothies og isdesserter på markedets flotteste slowjuicer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Juicebølgen er over os, og du er selvfølgelig med - eller hvad? Witt Smoothie Juicepresso er en lille, fiks sag som kan så meget mere end du forventer

Du vil gerne drikke sund friskpresset juice sprængfyldt med vitaminer, men måske har du ikke fundet den rette juicemaskine til dit køkken endnu. 

Slow juice – skånsomt og koldpresset juice
Traditionelle juicemaskiner er udstyret med knive som roterer med 12-14.000 omdrejninger/min. Denne proces ødelægger en stor mængde enzymer og næringsstoffer i juicen. Endnu værre er det med blendere, hvor varmen fra friktionen yderligere reducerer næringsindholdet. Når luft piskes ind i saften undervejs, sker der en kraftig oxidering, hvilket reducerer juicens vitaminindhold og holdbarhed kraftigt.

Det særlige ved slow juice processen er, at frugterne og grøntsagerne mases gennem en si (40-50 omdr./min) og minder derved meget om en mekanisk udgave af oldefars æblemosteri. Juicen iltes mindst muligt, hvilket sikrer optimal juicekvalitet, da flest mulige næringsstoffer og enzymer bevares intakte.

Holdbarheden på den friskpressede slow juice er også markant længere pga den minimale oxidering. Helt op til tre døgn i køleskabet i en lys- og lufttæt beholder. Det betyder, at du kan lave en stor mængde juice ad gangen og derved spare både tid og rengøring.

Slow juicer til BÅDE juice, smoothies, sorbets og isdesserter
Normalt laves smoothies i en blender, men Witt Smoothie Juicepresso kan som den eneste model på markedet også lave smoothies, sorbets og isdesserter. Den er ekstrem brugervenlig, med 4-i-én- snegl og patenteret rengøringsværktøj for optimal hygiejne og nem rengøring

Udover at være skøn at se på, er Witt Smoothie Juicepresso udstyret med en smart hældetud, som hindrer saften i at dryppe fra tuden og ned på bordet. Desuden medfølger to smarte kander; den ene med låg (beregnet til juicen), og den anden (beregnet til pulpen) er sort, og kan rumme kanden med låg. Så du kan sætte juicen direkte ind i køleskabet – lufttæt og mørkt som anbefalet.

Så hvis du troede, du skulle beslutte dig for en blender eller juicer, kan du godt tro om igen. Eller hvis du ventede på den helt rette – flotte - slow juicer, så behøver du ikke vente mere.

Witt Smoothie Juicepresso fås i Bahne og Magasin.

Vejledende pris: 2999 kr. 

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere