15.12.2016  |  Business  |  Branchenyt

Bahne i Esbjerg flytter lokaler

Bahne i Esbjerg Storcenter flytter til nye lokaler i midtbyens kommende indkøbscenter.

I en længere periode har Bahne i Esbjerg spillet på to heste, når det kommer til tilstedeværelsen i byen. Bahne har haft lokaler i Esbjerg Storcenter, men har samtidig haft booket et lejemål i midtbyens kommende indkøbscenter, Broen Shopping. Det skriver Jydske Vestkysten.

Nu er fremtiden for Bahne i Esbjerg dog ikke længere uvis: Butikken rykker til Broen Shopping, når centeret åbner.

Læs også: Esbjergs nye indkøbsmekka skal binde byen sammen

”Vi kan bekræfte, at vi flytter Bahne-butikken fra Esbjerg Storcenter til Broen Shopping i forbindelse med åbningen af det nye center. Vi har valgt denne løsning, da vi er sikre på, at det nye center bliver en bedre markedsplads med et væld af nye spændende butikker og koncepter, hvor vores butik vil passe godt ind”, skriver indehaveren af Bahne, Jacob Bahne Sørensen, i en skriftelig kommentar til JydskeVestkysten.

Mister de to største lejere
Esbjerg Storcenter mister således sine to største lejere, da også Kvickly rykker til Broen Shopping. Men det er der en plan for, lyder meldingen.

”Det er da naturligvis ærgerligt at miste en god lejer som Bahne, men det er ikke nyt for os, og det har vi en plan for”, siger Carsten Viggo Bæk, advokat og partner i Thylander Gruppen, som står bag Esbjerg Storcenter.

Læs også: Bahne vil indtage markedet for firmagaver

Carsten Viggo Bæk påpeger desuden, at man har en erstatning for Bahne, men at han ikke kan gå yderligere i detaljer.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere