Pandekager har altid været en populær klassiker, uanset hvilken alder man har, og hører til det ultimative hygge-guf. I Frankrig kaldes pandekager for crepes og kan købes på masser af gadehjørner i papirtynde udgaver med alskens fyld.
Med Staubs pandekagepande kan du bage de tyndeste og fineste crepes og f.eks. servere dem som en ny klassisk dessert med f.eks. is, syltetøj, strøsukker, karamel, chokolade, Grand Marnier (en ABSOLUT fransk klassiker) og meget andet forskelligt alt efter smag og alder. Eller servér de delikate tynde pandekager som frokost- eller brunchret med fyld af laks, stenbiderrogn, skinke, grøntsager eller bare præcis det fyld, du allerbedst kan lide.
Staubs pandekagepande er i den kendte topkvalitet støbejern, som kan bruges på alle varmekilder. Panden er 28 cm i diameter og leveres med crepesspatel i træ og en paletkniv, der gør det nemt at løfte de tynde pandekager af panden.