Witt A/S

www.witt.dk

Branche/Sektor:

Køkkenudstyr

Om

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk s…

Læs mere  

Om

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere.

Hos Witt A/S er der altid flere bolde i luften, og virksomheden er drevet af nysgerrighed overfor hvilke nye, spændende produkter, der findes derude til vores kunder – og i sidste ende slutbrugeren. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien og Irland.

Witt distribuerer bl.a. højkvalitetsprodukter fra Liebherr, Fisher&Paykel, Brandt, De Dietrich, Sage by Heston Blumenthal, verdure by Heston, iRobot og Robomow - udover vores helt eget program, bestående af spændende, innovative og brugervenlige produkter til dig, som prioriterer kvalitet og moderne teknologi.

Witt Babycare er en eksklusiv verden af babyartikler med en række innovative og eksklusive brands. Når vordende forældre går op opdagelse og indkøb i junglen af udstyr til den lille ny, ønsker Witt Babycare at overraske og åbne nye døre af muligheder, som forbrugerne ikke har set før.

WittClinic tilbyder det nyeste inden for både kosmetisk behandlinger og behandlinger af kredsløbsproblemer. Som en del af Witt-koncernen vil den innovative tankegang, kombineret med professionelt personale, kontinuerligt være med til at sætte nye standarder for, hvilke typer behandlinger, der tilbydes.

Det sidste nye tiltag er eldrevne cykler, løbehjul og segways – under kategorien Witt E-commute; fremtiden for personlig mobilitet. 

Brands

WittCosmetics

WittCosmetics
Witt A/S udvider med specifik Cosmetic afdeling, der professionelt vil varetage kategorien og efterspørgslen på “ Home Beauty Devices”, der kraftigt vinder frem. Afdelingen rummer erfarende branchefolk der vil teste og anvende produkterne in-house, udvikle professionelt materiale og varetage den målrettede markedsføring. Witt A/S og WittCosmetics arbejder tæt sammen, for at skabe det mest attraktive udvalg, til de skarpeste priser.

WittCosmetics repræsenterer allerede 2 specifikke brands med Home Beauty Devices og unikt intelligent tekstil udviklet efter mere end 10 års forskning.  Se nærmere herunder og kontakt os for nærmere info og priser.

TANDA
Markedets første og eneste LED lysbehandling med 3-dobbelt effekt der bekæmper bumser – helt uden bivirkninger.

Tanda ZAP            Spot behandling i handy taskestørrelse

Tanda Clear+        Større behandlingsflade til komplet behandling

ILUMINAGE
”Home Beauty Devices” får pludselig en helt anden betydning! Det yderst luksuriøse og smukke design danner rammen for de højteknologisk og revolutionerende Iluminage produkter.

TOUCH                 Markedets eneste ”Home Beauty Device” der kan reducere alle hårtoner - helt smertefrit

LASER                   Udglattende dybdegående effektiv laser til hjemmebrug

TEKSTIL                Hovedpude betræk og Øjenmaske i det blødeste materiale med indsyet kobber der forynger huden.

iRobot

Dine gulve kan rengøres automatisk med den rette robot fra iRobot

iRobot® Roomba® robotstøvsugeren virker på alle gulvflader fra de hårdeste gulve til de tykkeste tæpper. Roomba® får også velfortjent anerkendelse verden over, da den gang på gang vinder tests, får topplaceringer og gode anmeldelser.

iRobot® Braava™ gulvrengøringsrobotten fejer eller vasker hurtigt og effektivt hårde gulvflader.

iRobot® Scooba® robotgulvvasker fejer, vasker, skurer og tørrer hårde forsejlede gulvflader.

Witt

Få en sundere juice med en slow juicer

Det særlige ved en slow juicer er, at den kværner frugter og grøntsager – i modsætning til en traditionel juicemaskine, der er udstyret med knive og slynger saften ud, hvorved juicen iltes mere.

Med en slow juicer iltes juicen mindst muligt, hvilket sikrer optimal juicekvalitet, da flest muligt næringsstoffer og enzymer bevares intakte.

Sage

Sage™ er køkkenudstyr alle kan bruge lavet i samarbejde med verdenskendt kok.

Køkkenmaskinerne fra Sage™ er lavet i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal, der er indehaver af ’The Fat Duck’ i England.

Heston har en finurlig, videnskabelig og kreativ tilgang til madlavning. Derfor går han ikke på kompromis med kvalitet. Denne sans for kvalitet har han bragt ind i samarbejdet med Sage™. Sammen har de skabt kraftfuldt og innovativt køkkenudstyr.

Udover at have den almindelige manuelle kontrol har Sage™ og Heston defineret de mest gængse funktioner og tilføjet dem som automatiske funktioner.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere