04.12.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Friskbrygget på farten

Espro introducerer en lille ny kaffebrygger til familien, nemlig de smarte ’to go’-termokrus, der brygger kaffen elle teen på stedet.

’To go’-udgaven af den unikke kvalitetsbrygger indeholder op til 350 ml, og kaffen kan brygges hjemmefra eller på stedet. Kaffen kan holde sig varm i 4-6 timer i Espro Travel Press og op til 8 timer i den nye letvægtsudgave, Travel Press Ultralight.

Det særlige, dobbelte filter sørger for, at alle kaffedråber filtreres, da alle kaffepartikler holdes på det rigtige sted. Og man får dermed den rene kaffesmag uden grums og bundfald. Koppen er dobbeltisoleret og lavet i stål både indeni og udenpå. Det lækagesikre design sikrer, at kaffen ikke spildes under transport. Alle delene tåler maskinopvask.

www.witt.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere