14.01.2019  |  Kitchen  |  Udstyr

Pistolen er ladet med røg

Røgning er en tusind år gammel teknik til at konservere kød og fisk på, så det kan holde sig. I dag røger vi nok maden mere for at få en fantastisk smagsoplevelse.

Nu lancerer Sage en forbedret version af deres røgpistol, Smoking Gun Pro, der gør det nemt og sjovt at tilføre maden et ekstra pift – uden brug af varme.

Røgpistolen laver kold røg og giver straks den eftertragtede grillsmag, uden at der skal tændes op i grillen.

Det lille kammer i toppen fyldes med træsmuld, der trykkes på knappen og vælges styrke og derefter tændes træsmuldet, så det gløder. Maden afdækkes med plastfilm eller en glasklokke og der tilsættes røg via slangen. Er godt til alt fra kylling, fisk, steaks, spareribs, grøntsager, cocktails, desserter, chokolade, popcorn, smør, rå østers, marmelade.

www.witt.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere