05.08.2022  |  Business  |  Branchenyt

En festival for kunderne

Witt har igen i år valgt at åbne dørene til deres mange showrooms for at afholde Witt Product Festival på virksomhedens domicil lidt uden for Herning. I år præsenteres atter et væld af nyheder – deriblandt en gamechanger.

På Witt Product Festival får de besøgende en enestående mulighed for at opleve hele Witt-universet; såvel de enkelte brand-universer som de fulde kollektioner. Men faktisk opstod festivalen lidt af nød.

“I 2020 var vi grundet corona tvunget til at tænke ud af boksen, hvis vi skulle præsentere vores kunder for sæsonens mange spændende nyheder. Vi besluttede at invitere kunderne ud til os – i små hold og i trygge omgivelser. Witt Product Festival var født. Året efter – i 2021 – var verden stadig meget usikker, og vi besluttede at gentage festivalen. Responsen fra kunderne gennem de sidste to år har været helt overvældende, så nu er festivalen nærmest blevet en tradition”, siger Henrik Buur.
Han understreger, at Witt fortsat støtter op om Formland, hvor Witt blandt andet udstiller med Teministeriet, ligesom de har en stand i Imerco City.

“Vi elsker at mødes med vores kunder og præsentere produktnyheder, idéer til fremtidige samarbejder, udveksle fælles salgssucceser eller diskutere nye retninger, vi kan udforske sammen”, fortæller Henrik Buur, ”og det giver Witt Product Festival en enestående mulighed for”, fortsætter han.

På festivalen kommer indkøbere fra kæder og enkeltstående butikker i Danmark, Norge og Sverige samt butikkernes personale, der står for den daglige kontakt med slutkunderne. Alle får et godt indblik i de enkelte brands og historierne bag. Igen i år præsenteres mange spændende nyheder, og blandt andet Sage formår endnu en gang at tage Third Wave Coffee til et helt nyt niveau – med deres nye Sage Barista Express Impress. Derudover har Witt slut juni introduceret deres helt egen pizzaovn – en reel gamechanger.

“I løbet af festivaldagene får vi besøg af 300-400 branchefolk, som vi afsætter god tid til at tale med om alt fra nye produkter til kampagner m.v. Alle vores Area Managers, der normalt er ude i marken, er hentet ”hjem” i disse dage”, fortæller Henrik, der lover, at virksomhedens kok, der har en fortid på Kokkelandsholdet, serverer både en lækker frokost og/eller middag til alle dem, der har tid og lyst. 

På opfordring fra kunderne har Witt i år valgt at udvide antallet af åbningsdage. Witt Product Festival kan således besøges fra mandag den 15. august til søndag den 21. august. Alle dage kl. 10-20.

www.witt.dk

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere