13.04.2021  |  Dining  |  Table top

Wauw-effekt

Den elegante cocktail- og barkollektion ROCKS fra Zone Denmark får nu selskab af en række lækre nyheder, der gør hverdagen festligere, og festen lidt lækrere.

Designerduoen Mavro//Lefèvre står bag en stor del af det forførende flotte bar-tilbehør, det gælder blandt andet den prisbelønnede glasserie, der nu tilføjes en eksklusiv glaskaraffel i samme formsprog som de minimalistiske drinksglas. 

To nye skåle skruer op for lækkerheden - den ene til peanuts eller saltmandler og den anden til oliven eller andre delikatesser i olie. Med de tilhørende skeer er det hygiejnisk at dele en hyggestund, og de kan som en fin designdetalje klemmes fast på skålenes sider.

Endnu et nyt celebert par er henholdsvis et julienne- og et cannelerjern i elegant bøjet stål. Bag de sofistikerede navne gemmer sig to geniale værktøjer, der skærer den fineste garniture af citrusfrugt og grønt til din drink, smoothie, desserter og salater.

Designet er inspireret af skrællens kurve, når den slipper frugten, og det ligger lækkert i hånden.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere