18.02.2019  |  Interior  |  Dekoration

Vores anbefalinger til forårets musthaves

Indhold fra partner Hvad er dette?

En ny sæson står for døren, og det er tid til at genopfriske boligen. Vi er dykket ned i forårets største tendenser og har udvalgt en række nyheder, som vi mener bliver svære at komme udenom.

Spring19 News

We Love: Vores anbefalinger til forårets musthaves

En ny sæson står for døren, og det er tid til at genopfriske boligen. Hos House Doctor er vi dykket ned i forårets største tendenser og har udvalgt ni nyheder, som vi mener bliver svære at komme udenom.

Ved at kombinere tendenser med etniske print, rustikke overflader og naturlige materialer  går vi en sæson i møde, der emmer af varme og personlighed, og som er fyldt med spændende nyheder, der både sammen og enkeltvis opsummerer forårets helt store trends.

Læs meget mere om sæsonens smukke nyheder her, og se det nye katalog ved at klikke på linket nedenfor.

  

Mere fra Society of Lifestyle

Society of Lifestyle

https://www.societyoflifestyle.com

Society of Lifestyle er et inspirerende livsstilsunivers med fire stærke livsstilsbrands: House Doctor, Nicolas Vahé, Meraki og Monograph. Her kan du altid finde inspiration til at indrette et smukt og personligt hjem. Et hjem med plads til at leve. Society repræsenterer vores familie af brands, og Lifestyle er dét, der driver os – vores passion. Vores historie startede i 2001, og vi ha…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere