18.11.2018  |  Business  |  Branchenyt

VISSEVASSE har foretaget deres første virksomhedsopkøb

Med det nye opkøb sætter den danske designvirksomhed yderligere fokus på bæredygtighed med nye genanvendelige produkter.

ViSSEVASSE har købt Kula Wrap, der står bag et unikt genanvendeligt gavepapir, lyder det i en pressemeddelelse fra brandet.

ViSSEVASSE har købt alle produktionsrettigheder til det unikke gavepapir og med ambitionen om at udvikle endnu mere på produktet, var det helt oplagt at finde på et nyt navn, som også kunne understrege det bæredygtige aspekt.

”Valget er faldet på EVERWRAP by ViSSEVASSE, da vi synes, det udtrykker den gode tanke med at papiret kan bruges igen og igen og gives videre”, siger Dorthe Mathiesen, designer hos og stifter af ViSSEVASSE.

Everwrap er genanvendeligt gavepapir i ark, der ikke kan rives over eller får hvide folder, fordi printet bliver slidt af. Tape kan også forsigtigt fjernes uden at lave mærker.

Det er et meget slidstærkt materiale, der føles som luksuspapir, men er fremstillet af 100% plastic uden kemiske bindemidler. Det betyder, at gavepapiret kan bruges igen og igen. 

”Det har været en dejlig opgave at designe nye grafiske motiver til vores genanvendelige gavepapir, som man kan købe på vores webshop lige nu”, siger Dorthe Mathiesen.

www.vissevasse.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere