10.01.2020  |  Business  |  Bad

Vejen til minimalisme

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vores nye cisterne, Rapid SLX, gør det nemmere at imødekomme forbrugernes ønske om et minimalistisk designudtryk i badeværelset. Den gør det til en fryd at designe badeværelse.

Hos GROHE har vi erfaret, at der er stor efterspørgsel på badeværelser, der er minimalistisk indrettet. Derfor giver det god mening, at vores små trykplader også er meget attraktive hos forbrugerne.

Heldigvis er Rapid SLX-cisternen også en hjælp i den henseende. Cisternen passer nemlig til alle vores små trykplader i de tre designs, Nova-, Skate og Arena Cosmopolitan S, som du også kan få i 12 forskellige farver. Du kan indrette badeværelset med små og minimalistiske trykplader i alt fra rå og elegante, til varme og skinnende farver.

Design på de små trykplader

Nova Cosmopolitan S
Denne trykplade giver med sit friske design et spændene, moderne pust til vores store udvalg af trykplader. De geometriske figurer, hvor en cirkulær aktivering er indrammet af en rektangulær plade, gør denne serie til det ideelle valg, hvis du ønsker et rum der er på forkant med udviklingen.

Skate Cosmopolitan S
Minimalistisk design, enkel geometri med et udseende, der signalerer renhed og klarhed. Samlingen fanger lyset og opmuntrer brugeren til at interagere intuitivt.

Arena Cosmopolitan S
De ovale trykknapper giver denne trykplade et sporty look. Den karakteristiske ovale form udtrykker de væsentlige aspekter af GROHEs design og fortolker dem med en sensuel minimalisme.

GROHEs Rapid SLX-cisterne hjælper derfor med, at skabe indbydende badeværelser der imødekommer forbrugernes ønske om minimalisme.

Her kan du læse mere om vores cisterne, Rapid SLX

Vil du se nærmere på de små og minimalistiske trykplader så kig i vores vedlagte brochure

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

https://www.grohe.dk/da_dk/

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig på at tilbyde "Pure Freude a Wasser". GROHE har siden…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere