03.08.2021  |  Interior  |  Bad

Bruseren har hovedrollen på badeværelset

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bruseren er i centrum, når det kommer til velvære på badeværelset. GROHE’s nyere brusere har funktioner og bæredygtige teknologier, som forbedrer oplevelsen og gør det muligt at nyde brusebadet med god samvittighed.

Mere end halvdelen af os tager brusebade dagligt eller næsten dagligt. Som en del af vores morgenritual, for at vaske dagen af eller blot for velvære eller varme. Derfor har bruseren også hovedrollen på badeværelset. GROHE’s nyere brusere har funktioner og bæredygtige teknologier, som forbedrer oplevelsen og gør det muligt at nyde brusebadet med god samvittighed.

Disse innovative teknologier kan opgradere dit brusebad:

 • GROHE CoolTouch-teknologi forhindrer produktets overflade i at blive varm under brusebadet.
 • GROHE DropStop-funktionen forhindrer dryppen fra bruseren.
 • GROHE EcoJoy reducerer vandforbruget uden at gå på kompromis med komfort.
 • GROHEs SafeStop knap kan begrænse temperaturen til 38 °C for at forhindre skoldning – en funktion som er både familie- og miljøvenlig.
 • SpeedClean silikonedyserne er nemme at rengøre, fordi de kan børstes rene for kalkaflejringer blot ved at køre en finger hen over dem.


Et godt eksempel på et brusesystem med de nye funktioner er GROHE Euphoria, som bringer glæde på badeværelset med 310 mm hovedbruser, der sikrer hel kropsdækning. Brusersystemet kan suppleres med Euphoria 110 Massage håndbruser.

Når du skal vælge en bruser, er der især tre ting, som er vigtige at overveje, hvis du vil slippe for unødvendige huller i væggen, fejlkøb og træffe det mest miljøvenlige valg:

 1. Termostaten
  Ved at vælge et brusesystem med en termostat, hvor temperatur og styrke er placeret separat, kan du også reducere dit vandforbrug, fordi den kan ”huske” din tidligere indstillede temperatur, næste gang du skal i brusebad. Dermed skal du hverken bruge tid eller vand på at finde den perfekte temperatur hver gang.
   
 2. Brusestangssættet
  Hvis du skal udskifte dit brusestangssæt og ikke kender afstanden mellem de eksisterende huller i væggen, så kan du med fordel vælge en model, som har ophæng med en justerbar afstand. På den måde undgår du at give dig selv et unødigt stort arbejde med at lappe og bore nye huller i dine badeværelsefliser eller fuger.
   
 3. Brusehovedet
  Mange brusesystemer kommer i dag med vandbesparende teknologi, der hjælper dig med at spare på vandet uden at gå på kompromis med funktionaliteten og komforten. Det vil sige, at du ikke vil lægge mærke til, at der kommer halvt så meget vand ud af din bruser, men i stedet vil kunne se det på din vandregning.

Tags: Grohe A/S

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

https://www.grohe.dk/da_dk/

 • grohe@grohe.com
 • +45 44 65 68 00
 • Ved Stigbordene 32, 2. TH, 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere