28.06.2022  |  Kitchen  |  Design

VARME NYHEDER TIL INDUKTION

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med induktionskedlen fra Eva Solo Nordic kitchen er de varme drikke lige ved hånden. Den elegante kedel med det ikoniske håndtag af rustikt egetræ er designet til at sætte direkte på induktionskogepladen, så familie og venner kan nyde de varme drikke.

Materialevalget, der er hentet med inspiration i den nordiske natur, gør induktionskedlen til en naturlig gæst ved morgenbordet, til aftenkaffen eller blot til den lille pause.

Kedlen har et elegant egetræsgreb, der er godt at holde på. Egnet på alle varmekilder. Aftørres med opvredet klud og afkalkes som almindelige elkedler gennem lågets tud.

Fremstillet af malet rustfrit stål, aluminium og olieret FSC-certificeret egetræ.

Mål: H: 16,5 x Ø: 14 cm.
Rummer 1 l.
Vejl. pris: 899,95 DKK.

Mere fra Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere