27.11.2020  |  Dining  |  Design

Varme måltider til hele familien

Indhold fra partner Hvad er dette?

Middagsbordet er hjemmets kerne, men i en travl hverdag kan det være svært at samle hele familien omkring spisebordet på samme tid.

Legio Nova termoskåle holder maden varm og indbydende, til alle er samlet. De tre nye termoskåle i det ikoniske riflede design, er skabt, så grydelåg fra Eva Trio passer til. Efter måltidet kan skålene sættes direkte i køleskabet.

Serveringen bliver elegant med Legio Nova termoskål, der samtidig holder madens temperatur længere. Skålens dobbeltvæggede sider sikrer optimal termoeffekt og virker isolerende. Derved holder skålen maden varm eller kold - og forbliver selv kold på ydersiden, så den nemt kan sendes rundt ved bordet. Skålen er smukt designet med fine riller på ydersiden og er som skabt til både hverdag og fest.

Kommer i tre størrelser.

Pris fra 299,95 kr.

Se mere om Legio Nova termoskåle her.

Mere fra Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere