28.02.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Vaffelvævet hverdagsluksus

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hverdagen er fuld af ritualer og velkendte touch points, som vi er i berøring med dagligt – og det fortjener lidt ekstra luksus.

I hvert fald hvis det står til Juna, som med årtiers tekstilekspertise i ryggen ikke bare fornyer sit design, men også sit sortiment og nu introducerer karkluden i forårets nyhed Waffle. Som navnet antyder, er Waffle skabt i vaffelvævet bomuld, som får en ekstra sprød kvalitet og designlækker struktur, der egner sig perfekt til større flader som sengetøj og viskestykker. Waffle-serien sætter samtidig fokus på karkluden, som i hvid, sand og lilla vaffelvævning hæver hverdagens uundværlige hjælper til et lille designstatement, og med sin ultratynde kvalitet bliver et naturligt og bæredygtigt alternativ til de syntetklude, vi ofte bruger og smider væk i det moderne køkken.

Vi har det i hånden hver dag – sengetøjet, viskestykket, karkluden – men mærker alligevel den lille forskel, der ligger i særlige overflader og strukturer. Det gælder ikke mindst vaffelvævningen, der lægger sig crisp omkring kroppen på dyne og hovedpude, men som også har et helt særligt udtryk, når sengen er redt. Her giver vævningen sengetøjet en eksklusiv 3D-effekt af vaffelmønster, der gør et sengetæppe overflødigt og i stedet lægger op til sirlig sengeredning a la hotel.

  • Juna Waffle OekoTex-certificeret Sengetøj i 100% ensfarvet, vaffelvævet bomuld findes i to længder (140 cm X 200 cm og 140 cm X 220 cm) i farverne hvid, sand og lilla og koster hhv. 499,95 og 549,95 kr. (vejl.)
  • Juna Waffle Viskestykke (50 cm X 70 cm) i 100% ensfarvet, vaffelvævet bomuld findes i farverne hvid, sand og lilla og koster 59,95 kr. (vejl.)
  • Juna Waffle Karklud i 100% ensfarvet, vaffelvævet bomuld findes i farverne hvid, sand og lilla og koster 99,95 kr. (vejl.) for pakke med tre styk.

Mere fra ROSENDAHL DESIGN GROUP

ROSENDAHL DESIGN GROUP

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere