12.12.2019  |  Interior  |  Dekoration

Gavmilde Guirlande nyheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bjørn Wiinblad er en af de meste generøse profiler i dansk design. Skaberglæde, livsglæde og overdådighed findes overalt i hans omfattende kreative univers og gør det oplagt at invitere Wiinblad indenfor til årets mest gavmilde tid, julen.

Her dækker Guirlande-stellet op til nærvær og samvær med klassisk rød jul tilsat ekstravagant gulddekoration, og nu supplerer Bjørn Wiinblad Denmark serien med to sanselige nyheder: Konfektskål på fod og Saucekande, der begge hylder tanken om nordisk juletradition og more is more.

Guirlande er Bjørn Wiinblads fortolkning af det klassiske juleservice. Et ægte atmosfæredesign, som med multifunktionelle dele i blød, organisk porcelænsformgivning serverer brunch, lunch, æbleskiver og julemiddag i december.

Stellets dekoration af draperede, højrøde guirlander med pynt af hjerter, romber og guldkugler er umiskendelig Wiinbladsk og inspireret af multikunstnerens designarkiv, der er rigt på julereferencer. Faktisk var Bjørn Wiinblad selv så stor fan af ”hjerternes fest”, at han fejrede jul både sommer og vinter – og det overdådige og selskabelige DNA ligger dybt begravet i begge årets Guirlande nyheder. 

Konfektskålen er for de fleste indbegrebet af julehygge. Her frister hjemmebag, marcipan, nougat og nødder i rigelige mængder – for ligesom i Bjørn Wiinblads univers har julen ikke fokus på mådehold.

I stedet hylder julens nye skål ekstravagancen, samværet og sammenholdet med et design på fod, der bogstavelig talt ophøjer serveringen og finder en naturlig plads som centerpiece på bordet eller som frugtfad på køkkenbordet.  

Tanken om more is more er også central i Guirlande seriens nye saucekande, som med bred og gavmild hældetud serverer sauce og kirsebærsauce til julemiddagen og mandelgaven. Den rummelige kande lægger også gerne krop til rigelige mængder varm mælk, når julebrunchen kalder på cafe latte til hele bordet.  

Guirlande Konfektfad (Ø: 16 cm) og Saucekande (0,5 l) er udført i blankglaseret porcelæn med dekoration i rød og guld og koster hhv. 249,95 og 299,95 kr. (vejl.) Desuden lanceres Guirlande kalenderlys (H: 25 cm), Kalenderstage (Ø: 12 cm) samt Salt & Peber strøsæt (H: 6 cm) til hhv. 129,95 kr., 99,95 kr. og 149,95 kr. (vejl.) 

I serien findes allerede serveringsfad, skål, serveringsskål, frokosttallerken, middagstallerken og fyrfadsstage. 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere