19.12.2019  |  Dining  |  Food

Stjernestunder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den danske designtradition lægger med sin gennemførte æstetik og sans for brugskunst op til, at dagens enkelte øjeblikke bliver lidt smukkere. Også i julen, som Rosendahl nu hylder med et nyt stemningsmættet design, Moments

Det stjernebestrøede porcelænsstel tager afsæt i brandets signaturserie Grand Cru, der med gulddekoration på kanten af det geometriske, hvide porcelæn sætter magi på alle decembers serveringer – fra den rituelle morgenkaffe til adventshyggen og julefrokosten.

Den enkle, elegante stjernekonfetti gør desuden Moments perfekt til nytårsbordet og lægger op til mix and match med Grand Cru stellets klassiske dele, når less is more.

Rosendahls Grand Cru service betragtes i dag som en moderne table-topping klassiker. Designets ultraenkle former og karakteristiske riller sætter ikke sig selv i fokus, men lægger i stedet appetitligt kanvas til maden, der serveres. 

Til jul må alting dog godt være lidt mere glamourøst, og derfor trækker Grand Cru nu i festgarderoben med en fane fuld af dekorativt stjernedrys på seriens tallerkener, skåle og krus. En ekstravagant gulddetalje, der netop fordi designet er så enkelt, gør Moments varmt og indbydende og ideelt til julens personlige bord. Her holder grove stofservietter og en skødesløs hørdug stilen naturlig og elegant, men stadig hyggelig – både når der dækkes op til gæster og til hverdagens øjeblikke med en hurtig kop julete og en hjemmebagt vaniljekrans mellem dagens gøremål. 

Moments i hvidt porcelæn med gulddekoration består af tallerken (Ø 19 cm, 21 cm og 27 cm), pastatallerken (Ø 25 cm), skål (Ø 19 CM) samt krus (2 pak) og koster hhv. 149,95, 169,95, 199,95, 219,95, 169,95 og 249,95 kr. (vejl.)  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere