ROSENDAHL DESIGN GROUP

www.rosendahldesigngroup.dk

Om

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi…

Læs mere  

Om

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte af at repræsentere en brandportefølje, der favner nytænkende design til hjem og bord og en række af dansk designs elskede klassikere.

Vores brandportefølje inkluderer otte brands: Rosendahl, Holmegaard, Kay Bojesen Denmark, Bjørn Wiinblad Denmark, Lyngby Porcelæn, JUNA, Arne Jacobsen Clocks og Global.

Kontaktpersoner

Karina Pedersen

PR Koordinator

Bente Fallinge

PR & Media Manager

Brands

Juna

Juna er dansk interiørdesign med stærke Skandinaviske rødder. Boligtekstilerne er både klassiske og moderne i linje med tiden, skabt ud fra en designproces, der sikrer Juna filosofien omkring høj kvalitet og øje for detaljen.

JUNA blev grundlagt i 1972 og har dermed mere end 40-års erfaring med at designe komfortable og holdbare produkter til forbrugerne.

 

Lyngby Porcelæn

Porcelænsfabrikken Danmark - Lyngby Porcelæn blev etableret i 1936 i Kgs. Lyngby og fremstillede porcelænsstel, vaser og anden brugskunst af høj håndværksmæssig og teknisk kvalitet.

I 2012 genopstod Porcelænsfabrikken Danmark - Lyngby Porcelæn, der blev genskabt med den største omhu og respekt for designarven. 

Bjørn Wiinblad Denmark

i 2014 opkøbte Rosendahl Design Group A/S rettighederne til at revitalisere Bjørn Wiinblad som brand, der også har været med til at sikre, at Bjørn Wiinblads værksted og hus i Kgs. Lyngby kan blive et museum. Og netop det at gøre huset til et levende museum var et af Bjørn Wiinblads højeste ønsker.

Den danske multikunstner Bjørn Wiinblad (1918-2006) var internationalt berømt for sine karakteristiske arbejder på alt fra teaterkulisser til porcelæn. Bjørn Wiinblads stil var kendetegnet ved livsglade, eventyrlige streger og en rigdom af farver. Kunstneren efterlod sig en omfattende designarv, der under Bjørn Wiinblad Denmark vækkes til live med nyfortolkninger fra hans fantasifulde univers. 

Rosendahl

Siden 1984 har brandet Rosendahl været forbundet med enkelt, funktionelt dansk design, der tåler at blive brugt. Vores designfilsofi er, at gøre hver dag smuk. Det stiller krav til en høj kvalitet og derfor gives der blandt andet 10 års garanti på alt porcelæn fra Rosendahl. 

Rosendahl står bag produkter til hjemmet og bord - fra enkelt porcelæn-stel til glasdesign, professionelt køkkenværktøj til en omfattende Karen Blixen's Jul kollektion.

Holmegaard

I 1825 grundlagde lensgrevinde Henriette Danneskiold-Samsøe Holmegaard med ambitionen om, at alle danskere skulle drikke af smukke glas, og dette blev begyndelsen på en lang og stolt tradition, som gør, at der den dag i dag er knyttet nogle af de bedste kunstnere til udviklingen af Holmegaards glasdesign.

I 2008 opkøbte Rosendahl Design Group A/S Holmegaard, og i 2015 kunne Holmegaard så fejre 190-års jubilæum. 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere