16.12.2019  |  Interior  |  Branchenyt

Jul til nye Hammershøider

Indhold fra partner Hvad er dette?

I 2018 gav Kähler sit klassiske Hammershøi stel et strejf af moderne julemagi, da kunstner Rikke Jacobsen satte akvareldekoration på det hvidrillede porcelæn og forvandlede det til Hammershøi Jul.

Et rationelt, men også sofistikeret og traditionsladet design, der bejler til julefans og designelskere med rendyrket Peters Jul-æstetik og nordisk brugskunst DNA.

Nu tager Kähler julehyggen til nye højder med lanceringen af Hammershøi juleopsats og -bonbonniere, der stemningsfuldt iscenesætter julens lækkerier.

Hammershøi stellet er skabt som en hyldest til den verdenskendte kunstner Svend Hammershøi, der var tilknyttet Kählers keramiske værksted i en menneskealder – og med Hammershøi Jul fortsætter dedikationen til de stærke relationer og traditioner, som hvert år banker på i december og insisterer på samvær og hygge. 

Selvom dekorationerne på stellets dele er holdt i en moderne streg, lægger det hvide Hammershøi porcelæn lærred til ultraklassiske julemotiver som nøddeknækkeren, det flettede julehjerte og stjernen, der hænger på lærkegrene – for julesymbolikken er ikke underlagt modeluner. Hammershøis gennemgående farvepalet af grangrøn og koglebrun bygger dog alligevel bro til tidens nordiske interiørtrend, hvor botaniske og earthy toner præger indretning og borddækning i smuk synergi med tidens megatrend af tørrede blomster.  

Stemningsskabende steldele Hammershøis sortiment er vokset i takt med julestellets popularitet. I dag rummer stellets dele nok til komplet opdækning til alle decembers måltider fra brunch til lunch og julemiddag, men frister også den mere minimalistiske stil, hvor enkelte indslag samler julestemningen om sig. Nyt i universet - og velegnet til begge formål - er den enkle, men udtryksfulde opsats, der findes i to størrelser og som en finurlig overraskelse gemmer dekorationerne i skålens inderside blandt julens lækkerier.  

Bonbonnieren, der også er ny fra denne sæson, lægger derimod låg til masser af iøjefaldende dekoration og løfter dermed et af tidens mest populære designitems, lågskålen, ind i julens borddækning til slik og søde sager samt til opbevaring af smykker og andre dyrebare småejendele rundt om i boligen. 

Opsats i to størrelser (Ø: 16 cm og 23 cm) samt Bonbonniere (Ø: 11,5 cm) i hvidt rillet porcelæn med dekoration koster hhv. 399,95, 549,95 og 299,95 kr. (vejl.) 

Nyt i Hammershøi Jul serien er desuden Krus (33 cl), Kagedåsesæt i metal (Ø: 20/22 cm), Portionsskål (Ø: 12 cm), Julekugle (Ø: 6 cm), Kalenderlys (Ø: 5 cm) samt Kalenderlysestage (H: 9,5 cm) til hhv. 199,95, 149,95, 179,95, 139,95, 99,95 og 199,95 kr. (vejl.) 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere