VÆRSGO A/S

www.vaersgo.dk

Branche/Sektor:

Boligtekstiler, Brugskunst, Husholdningsapparater, Interiør, Køkkenmaskiner, Køkkenudstyr, Møbler

Om

VÆRSGO vil fokusere på det nære og lytte til de behov, der er lokalt. Derfor vil den enkelte butikschef også få et større ansvar og råderum i forhold til produkterne i butikken og i forhold til markedsføringen. Det betyder blandt andet at sortimentet vil være lokalt tilpasset, så der både kan være hotte, upcoming brands o…

Læs mere  

Om

VÆRSGO vil fokusere på det nære og lytte til de behov, der er lokalt. Derfor vil den enkelte butikschef også få et større ansvar og råderum i forhold til produkterne i butikken og i forhold til markedsføringen. Det betyder blandt andet at sortimentet vil være lokalt tilpasset, så der både kan være hotte, upcoming brands og mere lokale produkter alt efter, hvad der er behov for i området.

For alle butikker i den nye livsstilskæde gælder det, at vi vil vinde lokalt ved blandt andet at gøre den lokale butik til en attraktiv destination på shoppingturen.

Ambitionen for VÆRSGO er at blive en ny, frisk destination for alle, der går op i madlavning, design og boligindretning. Kæden vil forene den gode isenkræmmer med den lækre designbutik og den fristende gavebutik, og i butikkerne finder du derfor alle de stærke brands, du kender, ligesom vi overrasker med spændende fund og sæsonaktuelle nyheder. Hos VÆRSGO skal man kunne købe både gaver, gastronomi og godt design, men også hverdagsluksus, selvforkælelse og gode basisvarer.

I første omgang kommer VÆRSGO til at bestå af 24 butikker, samt en webshop.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere