19.06.2019  |  Business  |  Branchenyt

Ejer vil afvikle isenkramkæde

Fremtiden for VÆRSGO-kæden er usikker.

Den danske milliardær Niels Thorborg, der bl.a. står bag isenkramkæden VÆRSGO, har planer om at afvikle kæden efter millionunderskud. Det skriver Finans.dk den 18. juni 2019.

VÆRSGO-kæden, der består af 24 butikker, blev etableret i slutningen af 2017 som afløser for Inspiration og som følge af at Imercos opkøb af Inspirationskæden ikke blev godkendt af Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen. Niels Thorborg og 3C Retail blev derfor pålagt at etablere en ny kæde, der siden blev udvidet med yderligere fire butikker, en webshop og et kædekontor.

Men nu efter et stort underskud i første regnskabsår på 46,5 mio. kr. fremgår det af et nyt regnskab fra 3C Retail, at Værsgo A/S forventes afviklet ultimo 2019.

Men det betyder ikke nødvendigvis en lukning af kæden skriver adm. direktør i VÆRSGO Søren Ibsen i en mail til Finans:

”Det er planen at fortsætte Værsgo, men med henvisning til både vores og andres resultater kan vi se, at markedet i den grad kalder på en konsolidering, og derfor kigger vi naturligvis på muligheder for strategiske partnerskaber, samarbejde med andre aktører eller lignende. Værsgo er således alene benævnt under ophørende aktiviteter for at forberede ovenstående.”

Det bliver derfor spændende at se hvad den nære fremtid for VÆRSGO byder på.

www.vaersgo.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere