01.10.2019  |  Business  |  Branchenyt

Kop & Kande-kæden udvides med 11 butikker

Som følge af en turbulent tid med VÆRSGO-kæden bliver 11 af kædens butikker nu en del af Kop & Kande.

I dag den 1. oktober 2019 får Kop & Kande-kæden 11 nye butikker. Der sker i sammenhæng med at VÆRSGO og Kop & Kande sammenlægges og VÆRSGO-kæden bliver en del af Kop & Kande, der dermed så har 103 butikker fordelt over hele landet. Det skriver Kop & Kande i en pressemeddelelse, hvor det ligeledes lyder:

”Jeg er rigtig glad for den aftale, vi har forhandlet os frem til med VÆRSGO. Og jeg er rigtig glad for, at vi kan udvide antallet af Kop & Kande-butikker, så vi nu kan invitere danskerne indenfor i 11 nye butikker,” siger Peter Rønn, der er administrerende direktør i Kop & Kande.

De 11 butikker ligger i Herning Centret, Brabrand, Skanderborg, Randers, Varde, Kolding, Aalborg, Odense, Helsingør, Glostrup og Hundige.  3C RETAIL står som andelshaver bag otte af de tidligere VÆRSGO-butikker, som nu får Kop & Kandeskilte på facaden, mens de tre butikker i Herning Centret, Brabrand og Skanderborg allerede har fået ny indehaver. Det er håbet, at der også kan findes selvstændige købmænd til de otte butikker, som 3C RETAIL står bag.

”Vi har et stærkt brand, der står solidt i markedet, og vi kan tilbyde vores medlemmer noget helt særligt. Derfor er jeg også sikker på, at vi snart finder nye købmænd til de otte butikker, så vi kan byde nye medlemmer velkommen i Kop & Kande-kæden. Det er nemlig hele tiden vores ambition”, siger Peter Rønn i pressemeddelelsen.

Svær konkurrencesituation medfører flere butikslukninger

Som følge af sammenlægningen og som en del af en nødvendig konsolidering af markedet lukkes 12 tidligere VÆRSGO-butikker med udgangen af januar 2020.

”Vi glæder os over, at en stor del af VÆRSGO’s butikker fortsætter i andet regi, og at vi dermed også bevarer mange arbejdspladser. Det er det, der har været vores fokus. Vi havde selvfølgelig håbet, at vi kunne bevare alle butikkerne, men på grund af blandt andet konkurrencesituationen og dårlig driftsøkonomi har det ikke kunne lade sig gøre,” siger Søren Ibsen, adm. direktør i VÆRSGO.

www.kop-kande.dk

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere