12.06.2019  |  Business  |  Branchenyt

VÆRSGO genåbner i Illum

ILLUM Home & Design by VÆRSGO genåbner efter total ombygning.

I morgen torsdag den 13. juni genåbner VÆRSGO i ILLUM. Hele butikken er blevet bygget om og byder nu på flotte og gennemførte Shop-in-shops koncepter.

”Vi har fx Danmarks største SAGE shop, vi har en stor BITZ-shop, i morgen åbner en RAW-shop og ellers et meget bredt udvalg af danske brands til hjemmet”, siger Anne-Sophie Hansen, der er Store Manager i VÆRSGO ILLUM.

Butikken åbner kl. 10 med køtilbud og goodiebags til de første handlende kunder og kl. 14 åbnes RAW-shoppen af Christiane Schaumburg-Müller.

https://vaersgo.dk/illum/

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere