09.03.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Urban udestue

Indhold fra partner Hvad er dette?

Til indretning af uderummet har Juna skabt Outdoor Urban, en kollektion af skandinaviske udendørstekstiler i moderne pyjamas-stil.

Boligindretning omfatter i dag langt flere zoner end tidligere. Private rum som soveværelse og badeværelse er nye fokusområder, og vi breder os også gerne ud over hjemmets fire vægge. Ikke mindst i Norden, hvor sommeren er så kort, at den leves ude, så snart vi kan slippe afsted med det, og derfor gør vi altanen, haven og terrassen til vores andet hjem. Det kræver naturligvis den helt rette indretning, der er lige så stemningsfyldt, som den er slidstærk. Til indretning af uderummet har Juna derfor skabt Outdoor Urban. En kollektion af skandinaviske udendørstekstiler i moderne pyjamas-stil, der lægger striber til alle slags solskinstimer med hynder, duge, dækkeservietter, viskestykker, vattæpper og en strandtaske.

Når solen skinner, og udendørslivet byder sig til, skal det være let at pakke strandtasken, hente hynden frem, rulle vattæppet ud og dække op til et uhøjtideligt måltid. Det ved Juna, men som tekstilekspert gennem årtier er Juna ikke kun optaget af at designe til udesæsonen. Miljøet vægter også højt, og med forårets outdoor-nyhed har brandet derfor skabt en kollektion i regenereret bomuld, der både er bæredygtig og prisbilligere end normalt. 

Juna Outdoor Urban-kollektionen findes i farvekombinationerne blå/hvid og sort/hvid og indeholder:

  • Puder (40 cm X 40 cm) i bomuld i to forskellige sædehøjder (4 cm og 8 cm) til hhv. 99,95 og 149,95 kr. (vejl.)
  • Vattæppe (130 cm X 180 cm) i bomuld til 499,95 kr. (vejl.)
  • Strandtaske i bomuld til 249,95 kr. (vejl.)
  • Viskestykke (50 cm X 70 cm) i bomuld til 49,95 kr. (vejl.)
  • Dækkeserviet (43 cm X 30 cm) til 49,95 kr. (vejl.)
  • Akryldug (Bredde 140 cm) til 149,95 kr. pr. meter (vejl.)

Mere fra ROSENDAHL DESIGN GROUP

ROSENDAHL DESIGN GROUP

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere