01.09.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Ude godt. Hjemme bedst

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu gør Fiskars Kitchen det endnu lettere at fremstille en skøn brunch derhjemme. Byd velbekommen til ’Go Breakfast’ – et sortiment af brugervenlige redskaber, der hjælper til at kreere en brunch med alt, hvad hjertet begærer.

Den nye morgenmadsserie er udsprunget fra undersøgelser af forskellige morgenmadsvaner og tendenser, der rører sig på området – og det har kastet lys over den betydelige rolle, som morgenmad spiller i vores hverdag. Udover at være det vigtigste måltid på dagen – for de fleste, så er morgenmad også dagens første øjeblik af nydelse. Undersøgelserne har bl.a. vist, at folk i stigende grad vægter vigtigheden af velvære og et sundere liv, hvilket skaber en global tendens, hvor de fleste foretrækker at forberede deres måltider i hjemmet.              
 

         Næsten 90 % af befolkningen spiser
morgenmad derhjemme           

 

Undersøgelser viser, at næsten 90 % af os spiser morgenmad derhjemme på hverdage, hvorimod kun én ud af tre fristes til at indtage morgenmåltidet på en café i weekenden.      
Produktudviklingen hos Fiskars udspringer fra ønske om at forstå de små udfordringer, folk står over for i forberedelsen af ??deres måltider - og et ønske om at udvikle produkter, der hjælper familier til at forberede sundere mad.

Disse (morgenmads)opdagelser har været inspirationskilde for Fiskars’ nye serie af morgenmads-redskaber, ’Go Breakfast’, der kaster en inspirerende lethed over tilberedelsen af dagens første måltid.  Og serien omfavner både de travle hverdage og de langsomme weekendmorgner.

På hverdage er hastighed ofte af afgørende betydning, og mange synes, at de har for travlt til at sidde og nyde morgenmaden. På dage som disse kan løsningen være at gribe æbledeleren og snuppe et friskskåret æble med på farten sammen med en letsmurt bolle. Weekenden derimod giver tid til kreering af det helt store, overdådige brunchbord – og her disker serien op med redskaber til enhver morgenmadsfristelse: Bryg dig en afslappende kop kaffe, fremtryl dampende pandekager, snit frugter og nødder til yoghurten, friskpres en vitaminrig juice og lad osteknivene gøre de nybagte boller endnu mere velsmagende. Velbekomme!

Fiskars Go-koncepter har alle madlavningens skridt dækket, fra A til Z  
Fiskars lancerer en serie af Go-koncepter, der forenkler de daglige madlavningsrutiner ved at stille de rigtige værktøjer til rådighed. Hvert koncept fokuserer på ét type måltid, så køkkenredskaberne i det pågældende koncept matcher måltidets fremstilling.

I 2014 introducerede Fiskars Functional Form-knivene, i foråret 2015 kom ’Go Salad’ og efterårets lancering er således ’Go Breakfast’. Alle redskaberne kan kombineres på tværs af koncepterne og anvendes sammen, hvilket gør, at forbrugerne gradvist opbygger en samling af nødvendige køkkenredskaber, der matcher og hjælper hinanden.

’Go Breakfast’ vil være tilgængelig i butikkerne fra september 2015.      
Forskning
*US Breakfast Report 2012, Mintel
*Undersøgelse gennemført for Fiskars i Tyskland i 2013 af forskningsselskabet Gemic. Deltagerne omfattede 24 mennesker og deres familiemedlemmer bosat i Hamburg, Berlin, Dresden, Frankfurt og München.  
 

Mere fra Fiskars Denmark A/S

Fiskars er et førende brand af funktionelle, brugervenlige og holdbare designløsninger af håndværktøj med mere. Fiskars’ produkter udspringer af ægte inspiration og er designet til at løse opgaven på den mest ubesværede og intuitive måde.Fiskars blev grundlagt i 1649 og er den ældste virksomhed i Finland. Vi har arbejdet med redskaber, skæreforarbejdning og opgaver i stål lige siden, vi begyndte f…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere