13.11.2020  |  Kitchen  |  Accessories

Trendy termoflasker fra SCANPAN

Indhold fra partner Hvad er dette?

Stay hot – keep cool
De nye TO GO termoflasker er skabt med tanke på mode, funktionalitet og bæredygtighed. Termoflaskerne kan bruges igen og igen og er den perfekte følgesvend i en aktiv livsstil hvad enten det er en tur i fitnesscentret, eller du bare er på farten. Flaskerne matcher til enhver lejlighed.

Nice to know

  • 500 ml
  • 24 timer koldt
  • 12 timer varmt
  • BPA-fri
  • Ridsefast pulverlakering

12 trendy farver
Accessories er en vigtig del af outfittet. Derfor har vi udvalgt 12 trendy farver, der sørger for at der er en farve der matcher lige præcis dit outfit og din livsstil.

Easy
En god termoflaske er en vigtig del af din aktive livsstil. Tag kolde og varme drikke med – til sport, på tur, på rejsen, i skole eller på job.

Trendy
Vælg den farve, der passer til dagens outfit. Dine TO GO flasker i forskellige farver, bliver hurtig en del af dine faste accessories.

Green
Vær en del af bevægelsen for global bæredygtighed. Ved at bruge en genopfyldelig falske i stedet for engangsflasker i plastik, sparer vi kloden for tonsvis af affald.

Læs mere om termoflaskerne her.

Tags: SCANPAN

Mere fra SCANPAN

SCANPAN

www.scanpan.dk

Skab store madoplevelser med SCANPAN Enhver, der prøver et SCANPAN-produkt, overgiver sig. Det funktionelle køkkengrej er et forrygende fundament for moderne madlavning. Med en enestående nonstick-belægning - robust og fuldstændig fri for skadelige kemikalier - kan du tilberede sunde og nærende retter til dig selv og dem,…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere