23.03.2023  |  Kitchen  |  Udstyr

Klar til aspargessæsonen!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Friske asparges kan smage så englene synger! Og med det rette udstyr går tilberedningen bare nemmere.

Grøntsagerne konge

Asparges fordrer omhyggelig omsorg og timing for at opnå det rette, sprøde og vitaminholdige bid. Her kan aspargesgryden fra Scanpan bistå for det perfekte resultat. Den 4,5 liter rummelige gryde med trådkurv letter arbejdet - er også særdeles velegnet til kogning af majskolber.

Impact-serien fra Scanpan er en serie, der ikke slækker på SCANPANs  kerneegenskaber: høj kvalitet, funktionelt design og maksimal ydeevne.

Hvide asparges - sådan gør du:

Hold fast ved hovedet og skræl ned mod bunden. Vær grundig - der må ikke være helligdage, for så får man trevler i munden. Hovedet skal ikke skrælles, og når man knækker den nederste del af stænglen af, må der ikke hænge fibre ved.

Aspargesene stilles i trådkurven, der sænkes ned i kogende vand. Aspargeshovederne må ikke dækkes af vand, da hovederne kræver kortere kogetid end stilkene og blot skal dampes møre.

Grønne asparges skal ikke skrælles, og skal blanchere i lidt kortere tid end hvide asparges.

Mulighederne med hvide asparges er mange, f.eks.: 

  • Serveret med sauce hollandaise som forret eller frokostret
  • Svøbt i parmaskinke, overhældes med smeltet smør og drysses med rasp, og så i ovnen i 20 minutter
  • Eller løft dine tarteletter til nye højder

Stål i køkkenet

Impact er en serie, der ikke slækker på SCANPANs kerneegenskaber: høj kvalitet, funktionelt design og maksimal ydeevne.

Serien er fremstillet af kraftig rustfrit stål, med pressestøbt sandwichbund, for optimal varmefordeling og maksimal holdbarhed.

Asparges-/majsgryden rummer 4,5 liter og leveres inkl. trådkurv og glaslåg.

Se hele Impact-serien her.

Mere fra SCANPAN

SCANPAN

www.scanpan.dk

Skab store madoplevelser med SCANPAN Enhver, der prøver et SCANPAN-produkt, overgiver sig. Det funktionelle køkkengrej er et forrygende fundament for moderne madlavning. Med en enestående nonstick-belægning - robust og fuldstændig fri for skadelige kemikalier - kan du tilberede sunde og nærende retter til dig selv og dem,…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere