25.05.2022  |  Business  |  Branchenyt

Håndværket i højsædet i nyt, stærkt partnerskab

Indhold fra partner Hvad er dette?

SCANPAN har fået en ny ambassadør: stjernekokken Christian André Pettersen.

Det er kompromisløsheden, der forener SCANPAN og Christian André Pettersen. Nøjsomt udvalgte materialer, grundighed og vedholdenhed. Og ikke mindst det gode håndværk er vigtige fællesnævnere.

Håndværk er nøgleordet
Da Christian André Pettersen for nylig var på besøg på SCANPANs fabrik i Danmark, hæftede han sig ved stoltheden over det gode håndværk. Og han fik selv syn for sagen, da han fik muligheden for at prøve at håndstøbe et par pander.

Om årsagen til, at han har valgt at indgå samarbejde med SCANPAN, svarer Christian André Pettersen ”Jeg er ret glad for deres produkter og deres passion for brandet. Efter mit besøg på fabrikken, har jeg virkelig fået indblik i håndværket og stoltheden over deres produkter. Noget som er en fælles værdi for os”.

-

Det gode måltid ind med modermælken
På familie-virksomheden SCANPAN har glæden ved at tilberede et godt måltid til sine nærmeste altid været en stor drivkraft. At gøre sig umage, at være kreativ, at udvælge de bedste råvarer, at planlægge og tilberede, at anrette og servere.

Det er den samme grundlæggende drivkraft, som gennem årtier har gjort virksomheden til en af verdens førende producenter af kogegrej.

Med den samme passion og målrettethed har Christian André Pettersen opnået international anerkendelse, bl.a. to guldmedaljer ved Bocuse d’Or Europe og to bronzemedaljer ved Bocuse d’Or – det uofficielle VM for professionelle kokke.

Talentet har han dyrket lige fra barnsben, hvor han stod ved siden af i sin fars restaurant. Og de store ambitioner viste sig tidligt, da Christian André Pettersen allerede som 12-årig erklærede, at han ville være Norges bedste kok. Det mål nåede han som 21-årig, og siden har han vundet en imponerende række medaljer.

Kogegrej og kogekunst på højeste niveau
Blandt SCANPANs forhandlere i Norge bliver udvalgte butikker inviteret til at være en del af det eksklusive Gastro-koncept. Konceptet vil give kunderne en ekstraordinær oplevelse, både i butikkerne og på andre måder. Christian André Pettersen kommer selvfølgelig til at bidrage til oplevelsen.

Mere fra SCANPAN

SCANPAN

www.scanpan.dk

Skab store madoplevelser med SCANPAN Enhver, der prøver et SCANPAN-produkt, overgiver sig. Det funktionelle køkkengrej er et forrygende fundament for moderne madlavning. Med en enestående nonstick-belægning - robust og fuldstændig fri for skadelige kemikalier - kan du tilberede sunde og nærende retter til dig selv og dem,…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere