23.02.2021  |  Dining  |  Accessories

Til små personlige anretninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

TAPAS-sættet med træbræt og tre små skåle er designet af franske Pierre Foulonneau. Han foreslår selv at bruge TAPAS til serveringer af alle slags sydlandske tapas, anti-pasti og fx oliven og pølse til aperitiffen.

I Skandinavien kan vi tilføje anvendel- sesmuligheder som små salte snacks, slik – både den sunde og – den mindre sunde version, morgenbrød med syltetøj og smør og fx personlig servering af mexicanske tacos eller andre småretter. Det hele ser fint og appetitligt ud i de naturlige afstemte farver på keramikskålene. Velbekomme.

Den succesfulde og originale brødkasse og smørboks fra RIG-TIG lanceres nu i en ny flot farve: Light grey. En let lys farve, der klæder køkkener både i mørke træsorter og friske pasteller.

De to produkter, der går under navnet BOX-IT, er udviklet af den tyske designduo Jehs & Laub, som har udviklet flere produkter for både RIG-TIG og Stelton.

Den smarte og stilfulde brødkasse passer ind i de fleste køkkener og hjælper med at holde dit brød og bagværk frisk i længere tid. Brødkassen er lavet af melamin og låget af solidt, bæredygtigt bambustræ kan også bruges som et skærebræt. Med BOX-IT brødkassen får man altså to produkter i ét.

BOX-IT smørboks pynter på ethvert morgenbord og gør serveringen lidt mere interessant. Brug BOX-IT smørboks til dit favorit-smør eller smørbare blandingsprodukt - den passer til de forskellige størrelser. Når morgenmaden er slut sættes smørboksen tilbage i køleskabet, og så er den klar til at sikre en flot servering igen i morgen.

Og skal der også juice på morgenbordet, kan den smukke COOL-IT glaskaraffel med det smarte vippelåg, designet af Francis Cayouette, nu også findes i samme farve.

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere