06.11.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Til pynt og til brug

Bag KLEJN&STRUP står designer Janni Klejnstrup Olesen og produkterne bærer tydeligt præg af hendes kærlighed til at fordybe sig i den kreative proces.

For KLEJN&STRUP ligger det unikke i hænderne på mennesker. De små skønhedsfejl, der opstår i håndarbejdet i sin rene form, er med til at give hvert enkelt produkt sit eget særpræg.

Ved brug af gamle håndværksmæssige flette- og knudeteknikker færdiggøres produkternes æstetiske udtryk. Med en stabil base af egetræsstokke er vægophænget skabt med udgangspunkt i en smuk knudebundet halvcirkel. Knuderne er bundet af det lækreste italienske strikkede uld og skaber en smuk, dramatisk og samtidig enkel halvcirkel.

Vægophænget monteres direkte på væggen, hvor sømmene vil blive skjult af de diskrete beslag på bagsiden. Kan bruges som dekoration, men også som ryglæn over en daybed eller som alternativ sengegavl.

www.klejnogstrup.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere