18.02.2019  |  Bloom  |  Outdoor

Til de grønne fingre

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når køkkenhaven skal luges eller altankassen have nye blomster, er dette handy sæt redskaber fra RIG-TIG helt uundværligt. GREEN-IT består af tre praktiske planteredskaber i en størrelse, der passer perfekt til de små opgaver.

Når køkkenhaven skal luges eller altankassen have nye blomster, er dette handy sæt
redskaber fra RIG-TIG helt uundværligt.

GREEN-IT består af tre praktiske planteredskaber; en skovl, en rive og en lugeske, i en størrelse der passer perfekt til altanen eller urtehaven – en fin gaveidé til veninden eller vennen med de grønne fingre.

Sammen med de selvvandende urtepotteskjulere GROW-IT, de mindre PLANT-IT urtepotter og SWEEP-IT bordfejebakke og kost, har du udstyret klar til at gå i gang med din egen lille urtehave.

GREEN-IT planteredskaberne er udført i sprøjtelakeret stål, hvilket gør dem både robuste og lette at rengøre. De kan holdes sammen med det medfølgende silikonebånd, så de optager et minimum af plads, og er desuden forsynet med et praktisk hul, så de også kan hænges på væggen.

GREEN-IT er på hylderne fra marts – lige i tide til at altankasser, potter og urtehave skal gøres klar til en ny sæson.

PRODUKTINFO
Designer: Viviana Degrandi
Materiale: Sprøjtelakeret stål
Mål: (sæt) H 3,5 cm / L 22 cm / B 8 cm
Farve: Grøn
Vejl. udsalgspris: Sæt med 3 dele DKK 149,95

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere