26.03.2020  |  Business  |  Branchenyt

Tendence 2020 aflyst

Tendence, der skulle have fundet sted i Frankfurt 27.-30. juni 2020 er i dag blevet annulleret pga. Coronavirus.

På baggrund af den forværrede situation omkring Coronavirus og med tanke på de aktuelle udfordringer, som tyske og europæiske detailister står overfor, er Tendence 2020 blevet aflyst. Det skriver MesseFrankfurt i en pressemeddelelse. Det betyder derfor at messen Nordstil i Hamborg fra den 25.-27. juli 2020 er den første mulighed for branchen at bestille varer til forår og sommer 2021.  

”Vi har kæmpet hårdt og ledt efter alle mulige alternativer for at kunne gennemføre Tendence i Frankfurt i slutningen af juni på trods af den svære situation. Efter Coronavirus-situationen nu har taget en ny drejning til det værre, har vi desværre ikke andet valg end at aflyse messen. Vi glæder os til at byde branchen velkommen igen i Frankfurt i 2021”, lyder det fra Stephan Kurzawski, der er Senior Vice President for MesseFrankfurt.

For at støtte op om industrien og som en nødvendig konsekvens af at måtte aflyse Tendence, tilbyder MesseFrankfurt, at Nordstil i Hamborg (25.-27. juli 2020) bliver den første messe for præsentation af forårs- og sommerkollektioner. Derfor vil Nordstil præsentere et særligt område dedikeret til Tendence-segmentet ”Sunshine State”, der er designet til storleverandører med nye produktlinjer til foråret og sommeren 2021 (tidligere Hall 11.0). De indkøbere der havde ønsket at bestille varer til den kommende sæson på Tendence kan dermed få muligheden nogle uger senere i Hamborg.

www.tendence.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere