06.03.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Tekstil til Rå kost

Indhold fra partner Hvad er dette?

I samarbejde med Rå præsenterer Juna nu en ny, funktionel forårskollektion, dedikeret til råheden og autenticiteten.

Bornholm er i folkemunde kendt som ”Solskinsøen”, men det er ikke kun vejret, der tilsmiler den lille ø. Bornholm trækker på en stærk tradition for håndværk og fødevareproduktion, der har ført klippeøen ind i den gastronomiske superliga og gjort Bornholm til et kulinarisk hotspot. Med til Bornholms solskinshistorier hører koncepthuset Rå, som med kok Jesper Vollmer og Annette Heick i front arbejder holistisk med madmiljøet. Til dette hører både borddækning og køkkentekstiler – og i samarbejde med Rå præsenterer Juna nu en ny, funktionel forårskollektion, der er dedikeret til råheden og autenticiteten og henter inspiration i modens verden med dobbeltstikninger, læderdetaljer og metalnitter på det store udvalg af alt fra forklæde og grillhandske til grydelapper, dækkeservietter, dug og brødkurv.

Madlavning og mode har meget til fælles. Begge kunstarter ønsker at forny traditionen, anvende de bedste råvarer og sætte fokus på detaljen, der kan gøre hele forskellen. Derfor har Juna udviklet Rå med kig til fashionfolket og skabt en kollektion af moderne must haves til køkkenbrug og spisebord. Alle Rå-seriens tekstiler er skabt i stilren, grå bomuld med fine detaljer, der bejler til øjet, når bordet er dækket med dug og dækkeservietter med raffinerede jeanswear-stikninger og Rå-logo i hjørnet.

Juna Rå-kollektionen i 100% bomuld med dobbeltstikninger består af følgende dele:

  • Forklæde med lædertrim og metalnitter til 399,95 kr. (vejl.)
  • Viskestykke i to forskellige størrelser (50 cm x 70 cm og 50 cm X 90 cm) til hhv. 99,95 kr. og 129,95 kr. pr. styk (vejl.)
  • Grillhandske og grydelapper (22 cm X 22 cm) med lædertrim og varmeregulerende polyesterfyld til enhedspris 199,95 kr. (vejl.)
  • Dækkeserviet (50 cm x 35 cm) med læderdetalje til 169,95 kr. (vejl.) for to styk
  • Dug i tre forskellige størrelser (150 cm x 180 cm, 150 cm X 220 cm og 150 cm X 270 cm) til hhv. 699,95, 799,95 og 899,95 kr. (vejl.)
  • Brødkurv (Ø: 20 cm) med smart-luk til 149,95 kr. (vejl.)

Mere fra ROSENDAHL DESIGN GROUP

ROSENDAHL DESIGN GROUP

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere