02.10.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Tag vand med på farten

Indhold fra partner Hvad er dette?

DRINK-IT vandflaske af Francis Cayouette.

Det kan være svært at huske at drikke nok vand i løbet af en dag. Derfor er det altid en god ide at have en flaske vand med i tasken eller stående foran sig på bordet, når man er på arbejde, i skole eller til træning.

Sæsonens nye farver, dark green og aubergine, er baseret på tendenserne, der rører sig inden for moden i dette efterår. Med inspiration fra gamle håndværk og orientalske mønstre, tilføjer variationer af mørke toner i grøn og rød et touch af drama og mystik til garderoben.

Med sine 0,75 l er DRINK-IT vandflasken dejlig rummelig, så skal du på udflugt med familien, er flasken også ideel til andre kolde drikkevarer, såsom saftevand eller juice.

Med den genanvendelige DRINK-IT drikkeflaske undgår du spontane køb af vand på flaske, og bidrager dermed positivt til miljøet.

Tags: RIG-TIG

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere