29.06.2022  |  Interior  |  Accessories

TAG HÅND OM HYGIEJNEN

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fokus på god håndhygiejne er kommet for at blive. Den lille smarte minidispenser fra Eva Solo gør det let altid at have desinficeringsgel lige ved hånden, i tasken eller i lommen.

Minidispenseren er med, uanset om du er på job, på cafe, dyrker sport eller blot nyder en rolig stund sammen med venner og familie. Dispenseren, der kan sættes i en nøglering, fås i farverne black, silver og bronze og er en oplagt værtindegave.

Minidispenseren er nem at påfylde: drej blot toppen med gevind af og påfyld. Skru toppen på igen. 100% tæt: drej tuden til siden, når den ikke er i brug. Så låses pumpefunktionen.

Fremstillet i metal-coated kunststof og snøre.
Mål: H: 11,5 x Ø: 2,5 cm (17 ml.).
Vejl. pris: 99,95 DKK.

Tags: Eva Solo A/S

Mere fra Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere