22.05.2019

Stilskabende metal & sort kaffe

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den legendariske Moccamaster med det ikoniske design, der for længst er blevet synonym med filterkaffe af den bedste slags, fås i en bred farvepalet, blandt andet med en række metalliske overflader, som fremhæver det industrielle look.

Den klassiske udgave er i mat poleret stål, der matcher mange af køkkenets øvrige hårde hvidevarer, og som føjer en elegant maskulinitet til kaffebryggeren.

Kaffebryggerne med messing- og kobberlook har en blødere og mere feminin udstråling, der bidrager med lidt glamour til køkkenet.

Metaller har nogle helt særlige æstetiske kvaliteter, som i århundreder har præget alt fra smykker og køkkentøj over arkitektur og kunst til industrielt design.

Uanset om der er tale om ædelmetaller som guld og sølv, blandingsmetaller som messing og kobber, tin eller stål, så er metallerne stilskabende.

De vækker følelser, signalerer stil, vidner om eksklusivitet eller glamour. Og så er der mode i metal - i nogle epoker er det de kolde varianter, der dominerer, i andre er det de gyldne og varme.

De gyldne kaffebryggere har også potentiale som en fræk kontrast, der giver det enkle og klassiske køkken mere kant.

Fælles for de tre metal-varianter er at de understreger Moccamasters originale, skulpturelle design. 

Der er en Moccamaster til ethvert temperament og enhver indretning. Uanset om man går med de glitrende og blanke overflader eller vælger en af de mange farver, får man en effektiv filterkaffemaskine i et langtidsholdbart design, skabt for næsten et halvt århundrede siden.

Mere fra Moccamaster Nordic ApS

Moccamaster Nordic ApS

www.moccamaster.com/dk

Der er mange grunde til at en Moccamaster er den bedste kaffemaskine på markedet. Moccamaster håndlaves på vor fabrik i Holland og brygger en hel kande kaffe på 6 minutter og temperaturen er konstant temperatur på 92-96 grader. Moccamaster er bygget på ideen, om at du altid skal få det bedste ud af din foretrukne kaffe

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere