14.01.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

BÆREDYGTIGT DESIGN FRA FØR DET BLEV MODERNE

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den i dag ikoniske Moccamaster filterkaffemaskine blev designet til at holde år efter år, længe inden ordet bæredygtighed kom på alles læber.

Det er over 50 år siden, at den kaffemaskine, der i dag har klassikerstatus blandt alverdens kaffeelskere, bryggede de første dampende dråber.

Designet er lige så enkelt som en god kop sort kaffe.

Alle Moccamaster filterkaffemaskiner er siden begyndelsen blevet samlet i hånden og testet i Holland, inden de ender hos hjemmets baristaer. Det sikrer blandt andet, at kaffebrygningen altid sker ved den ideelle bryggetemperatur på 92-96 grader, som er garant for den mest intense og aromatiske kaffenydelse.

En Moccamaster filterkaffemaskine brygger med et minimalt energiforbrug, og materialerne er alle genanvendelige.

Skulle der blive brug for nye løsdele til en Moccamaster, er det let at erhverve sig.

www.moccamaster.com

Mere fra Moccamaster Nordic ApS

Moccamaster Nordic ApS

www.moccamaster.com/dk

Der er mange grunde til at en Moccamaster er den bedste kaffemaskine på markedet. Moccamaster håndlaves på vor fabrik i Holland og brygger en hel kande kaffe på 6 minutter og temperaturen er konstant temperatur på 92-96 grader. Moccamaster er bygget på ideen, om at du altid skal få det bedste ud af din foretrukne kaffe

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere