05.10.2015  |  Interior  |  Brugskunst

Stilren servering i blomstrende sort

Indhold fra partner Hvad er dette?

Siden 2006 har Royal Copenhagen dækket op til modefolk og minimalister med Sort Mega Riflet, og stellets popularitet er fortsat støt stigende. ”Den lille sorte” går nemlig aldrig af mode, og sortimentet suppleres nu med to nyheder til efterårets elegante serveringer: En lille dyb tallerken og et stort ovalt fad, der serverer både portionsanretninger og alt-på-et-fad med stilsikker hånd.

Farverne sort og hvid er basis i den moderne garderobe. Det gælder både i klædeskabet og i køkkenskabet, hvor den grafiske s/h-stil, der kendetegner Sort Mega Riflet-stellet, klæder de fleste råvarer og stiller skarpt på dét, det hele handler om: Måltidet.

Som en hyldest til alle ”sortseere” hilser Sort Mega Riflet-sortimentet dette efterår to ny produkter velkommen. En multifunktionel dyb tallerken, der med sin lille portionsstørrelse har samme anvendelse som en skål: Til servering af morgenmaden, desserter og forretter, til side dishes som salat og til tapasbordets virvar af mindre serveringer, tapenader og snackretter, der kalder på små gode skåle i stort antal.

Til tapas-universet hører også det store serveringsfad, der elegant samler mange forskellige småretter på et sted, og er ligeså velegnet til sushi. Med sit ovale omfangsrige design er fadet naturligvis også velegnet til servering af større kødretter og fisk, ligesom en fyldig salat, sommer som vinter, kommer til sin ret og booster appetitten, når de sprøde grøntsager fordeles på fadet med croutoner, feta og andre toppings som kronen på værket.

Sort Mega Riflet lille dyb tallerken (17 cm) og ovalt fad (36,5 cm) koster hhv. 499 DKK og 1.299 DKK i vejl. udsalgspris.

 

 

Mere fra Fiskars Denmark A/S

Fiskars er et førende brand af funktionelle, brugervenlige og holdbare designløsninger af håndværktøj med mere. Fiskars’ produkter udspringer af ægte inspiration og er designet til at løse opgaven på den mest ubesværede og intuitive måde.Fiskars blev grundlagt i 1649 og er den ældste virksomhed i Finland. Vi har arbejdet med redskaber, skæreforarbejdning og opgaver i stål lige siden, vi begyndte f…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere