06.01.2017  |  Business  |  Branchenyt

Stilfulde interiørentusiaster bliver ambassadører for PYTT Living

Indhold fra partner Hvad er dette?

PYTT Living kan nu byde velkommen til 13 interiør - og boligentusiaster. Alle med hver deres personlige og unikke stil.

PYTT Living kan nu løfte sløret og byde 13 nye PYTT ambassadører velkomne. 13 interiørentusiaster helt ud til fingerspidserne, der er skarpe på alt hvad der har med boligindretning at gøre. Vi kalder dem for ”PYTT Stylister”, da det er dem der styler deres hjem og viser netop deres personlige stil frem og inspirerer omverdenen.

Vi er stolte over at kunne præsentere vores hold af ambassadører og vi tror på at samarbejde og udvikling opstår i fællesskab.

Som PYTT ambassadør bliver man en del af et større community, hvor man får mulighed for at udfolde sin kreative sans for boligindretning og samtidig opnå en masse fordele. De får alle en unik mulighed for at lege og være kreative i deres hjem med lækre produkter fra PYTT – på den måde får hver stylist sit helt eget unikke udtryk.

Vores ambassadører er vigtige inspirationskilder for andre, derfor arbejder vi tæt sammen med vores stylister, for på den måde at skabe de bedste resultater i fællesskab – for os er samarbejde vejen frem.
Kunne andre virksomheder have interesse i samarbejde omkring stylisterne er vi åbne for samarbejdsmuligheder.

Synes du at det lyder spændende og har du lyst til at se og høre mere om os? Så kan du møde os på Formland messen i Herning den 2. -5. februar 2017, så kan vi tage en lille snak. Læs mere om messen her

Se mere om vores stylister her 

Se også billeder fra vores ambassadører på Instagram og søg på #MyPYTTstyle.

Vi glæder os til det fremtidige samarbejde med vores stylister – ”together, we can do better”. 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere