11.10.2017  |  Business  |  Trends

PYTT går GRØNT

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos PYTT tænker vi meget på miljøet, og genanvendeligheden i vores produkter

Vi har siden begyndelsen produceret produkter, som indeholder genbrugsmaterialer. Over halvdelen af produkterne i vores sortiment indeholder genanvendeligt materiale. Alt fra betræk til fyld er udviklet af genbrugsmaterialer.

En stor del af vores produkter er udviklet af genbrugsbomuld, nogle med en større andel end andre. Produkterne i REloved kategorien er mærket med REuse – REduce – REcycle logoet.

Alle produkterne i vores sortiment er nøje udvalgt med øje for miljø-og produktionsform. Dette gælder nye og gamle produkter. Vi arbejder hele tiden på, at gøre vores produktion og produkter mere miljøvenlige, så vi fremadrettet vil forsøge at gøre en endnu større forskel for naturen. Vi håber og tror på vores kunder vil det samme.

Mere fra PYTT Living ApS

PYTT Living ApS

www.pytt-living.com

PYTT så dagens lys i 2015 som resultat af vores passion for design, interiør og udfordringen i at skabe noget nyt. Vi arbejder altid ud fra synspunktet, at man skal sige ”PYTT med det” – PYTT med at der roder lidt, PYTT med hvad andre tænker, og PYTT – vi gør det. Plejer er død, og nogle gange skal man ud i vand til over navlen, for at kunne komme tilbage med noget helt specielt. Dette bringer vi…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere