24.08.2017  |  Business  |  Branchenyt

Spændende samarbejde for PYTT Living

Indhold fra partner Hvad er dette?

”Det bliver nogle spændende messer, og en meget nytænkende måde at præsentere et interiør brand på"

Efter flere sammentræf på forskellige messer har PYTT Living fået lov at levere puder, hynder og Pouffer til Teministeriet, og det har nu resulteret nu i et samarbejde. PYTT var præsenteret på Teministeriets messestand på Formland i den forgangende uge. Ligeledes vil Teministeriet udstille på Formex og Oslog Design Fair, og her vil PYTT også være repræsenteret i de kommende uger.

Det vil være muligt at træffe PYTT´s Direktør på messerne i Sverige og Norge.
”Det bliver nogle spændende messer, og en meget nytænkende måde at præsentere et interiør brand på. Jeg glæder mig til at drikke en masse god te, og få nogle gode snakke med butikker, presse, bloggere og ikke mindst nye samarbejds partnere” Siger Jan Nielsen, Direktør for PYTT Living.  

Nytænkning i lækker indpakning

Teministeriet har, som navnet antyder, specialiseret sig i te, af alle slags, Og sammenfaldet med PYTT, kommer fra kærligheden og glæden til Design. På Formex og Oslo Design Fair går samarbejdet ud på, at begge brands bliver kombineret, og giver en fin synergi iform af en sammenfletning af begge brands på én messestand. Teministeriet serverer te på standen, og PYTT’s produkter er repræsenteret på de mange siddeflader på standen. PYTT leverer desuden forklæder og viskestykker til arrangementerne.

Skulle du have planer om at stikke hovedet forbi messerne, så er du meget velkommen til en kop te og en snak om produkterne.

Mere fra PYTT Living ApS

PYTT Living ApS

www.pytt-living.com

PYTT så dagens lys i 2015 som resultat af vores passion for design, interiør og udfordringen i at skabe noget nyt. Vi arbejder altid ud fra synspunktet, at man skal sige ”PYTT med det” – PYTT med at der roder lidt, PYTT med hvad andre tænker, og PYTT – vi gør det. Plejer er død, og nogle gange skal man ud i vand til over navlen, for at kunne komme tilbage med noget helt specielt. Dette bringer vi…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere