12.01.2018  |  Interior  |  Tekstiler

Soft Storage

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pytt Living - En dekorativ opbevaringsløsning, som komplimenterer et skandinavisk hjem..

Soft Storage er en ny opbevaringsløsning fra Pytt Living. Soft Storage serien gør det nemt, at organisere både små og store ting på en stilistisk måde. Brug Mini Couple på børneværelset til tegne redskaber, eller på badeværelset til smykker. Den høje udgave er udstyret med en ring, så den kan bruges til ophæng. Sættet indeholder 2 stk. Soft Storage Medium kan både bruges til ophæng af planter, men også til køkkenredskaber, eller opbevaring af småting, som man gerne vil have ved hånden. Soft Storage Large er derimod til større opbevaring. Denne løsning kan bruges i kombination med Hook It, og kan meget vel fungere til opbevaring af huer og handsker. 

REloved By Pytt..

Den grønne tankegang, som blev sparket igang med REloved kampagnen er også gennemført i de nye Soft Storage produkter. Produkterne er udviklet af samme materiale, som det meste af sortimentet hos Pytt Living. Produkterne kan kombineres på kryds af størrelser og farver, som man ønsker, og henvender sig i stor grad til skandinaviske hjem.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere