21.03.2017  |  Interior  |  Brugskunst

PYTT Living skaber spændende inspirationsunivers i samarbejde med Instagram bloggere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ambassadører er vigtige i enhver kommunikationsstrategi, og forbrugerne vægter anbefalinger fra bloggere og andre influenter højt. Derfor har PYTT Living udviklet et særligt setup for et samarbejde med 15-20 danske, norske og svenske interiørbloggere, som ser ud til at ramme plet.

Under hasttagget #mypyttstyle har det danske interiørbrand PYTT Living, i samarbejde med en række danske, norske og svenske interiørbloggere, skabt et univers, hvor brandets mange produkter styles og fortolkes ind i Instagram-profilernes personlige inspirationsuniverser. 

Her kan du blandt andet se, hvordan Carina fra Instagram-profilen ”mrscarlissa” styler den store Floor Pillow fra PYTT Living, og hvordan farverige WHY-puder pryder sofaen hos Henriette fra bloggen ”Blogger on Heels”.  Også udenlandske bloggere er hoppet med på samarbejdet, hvor du blandt andet kan få inspiration hos den norske blogger Camilla Athena, som har indrettet et cool børneværelse med designs fra PYTT Living.

??PYTT i personlige rammer

“Med #mypyttstyle har vi sammen med bloggerne skabt et univers på Instagram, hvor vores produkter fra PYTT Living sættes ind i personlige rammer og giver en inspiration og en nærhed, som vi har svært ved selv at skabe,” fortæller Jan Nielsen, direktør i PYTT Living om ideen.??Samarbejdet er skruet sammen på en måde, så bloggerne også får noget ud af det - nemlig en bonus, hvis blogindlægget sælger produkter og samler likes.

”Med dette setup har vi skabt en win-win situation, som begge parter har glæde af,” siger Jan Nielsen, der kan tælle ca. 170 opslag og 370.000 likes som resultatet af de første tre måneders samarbejde. En eksponering af PYTT-brandet, som direktøren er meget tilfreds med. Men vigtigst af alt – det formidler inspiration i tråd med designfilosofien bag det skandinaviske interiørbrand:

”PYTT Living dyrker passionen for den lette, nordiske livsstil og designtradition, men elsker at gøre tingene lidt anderledes. Med dette inspirationsunivers underbygges vores designfilosofi, som går ud på at skabe designs til den skandinaviske bolig, der kan styles, personliggøres og bruges efter behov,” afslutter Jan Nielsen.?

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere