05.03.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Spicy spaghetti

Indhold fra partner Hvad er dette?

Selvom det nye nordiske køkken står stærkere end nogensinde, er der fortsat plads til gamle klassikere i den moderne madkultur.

Selvom det nye nordiske køkken står stærkere end nogensinde, er der fortsat plads til gamle klassikere i den moderne madkultur. Det gælder ikke mindst pastaen, der frister med oldschool spaghetti og enkle, men delikate serveringer. Hverdagshelten over dem alle fortjener naturligvis en passende opbevaring, og derfor indlemmer Rosendahl nu et langlemmet spaghettiglas i Grand Cru-serien, der får sidekick af et smart krydderiglas med mulighed for kværnfunktion til moderne mamas og gør-det-selv gastromænd.

Pastakulturens popularitet kalder naturligvis på investering i kvalitetspasta – og på opbevaring, der matcher ikke mindst den tårnhøje spaghetti, der ofte volder problemer i skabe, skuffer og opbevaringsglas. Men ikke længere. Med afsæt i Grand Cru opbevaringsuniverset har Rosendahl nemlig skabt et nyt glas, der lægger ny længde til det kendte, rillede design og indbyder til at opbevare spaghettien under enten egetræslåg eller sort plastlåg alt efter køkkenets øvrige design.

  • Grand Cru Spaghettiglas (2 L) i glas med sort plastlåg eller egetræslåg koster hhv. 199,95 og 249,95 kr. (vejl.)
  • Grand Cru Krydderiglas (H:9 cm) i glas med egetræslåg koster 119,95 kr. (vejl.)

Mere fra ROSENDAHL DESIGN GROUP

ROSENDAHL DESIGN GROUP

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere