27.11.2020  |  Kitchen  |  Food

Slyng grønne måltider frem

Indhold fra partner Hvad er dette?

Salatslyngen fra Eva Solo gør det let at fylde tallerkenerne med sprøde, friske grønsager, som giver et sundt boost i de kolde måneder.

Salatslyngen skriver sig ind i rækken af miljøvenligt køkkengrej i Eva Solos Green tools univers, som bidrager til at skåne miljøet. Materialet er bæredygtigt, da 30 % af kunststoffet er erstattet af fibre fra hvede. Så tag et bevidst valg med Green tools salatslynge, der sikrer grønne vaner i køkkenet.

Skyl salaten i slyngen, tryk ned på akslen i midten indtil al vand er skilt fra. Vandet sies ud gennem hullerne i slyngens bund. Brug den også til at skylle frugt, hælde vand fra pasta osv.

Fremstillet i komposit (30% hvedefibre/70% PP) og rustfrit stål
Mål: L 16 x Ø 23,8 cm.
Vejl. pris: 299,95 DKK

Se mere om Salatslyngen her.

Mere fra Eva Solo A/S

Eva Solo A/S

www.evasolo.com

Eva Solo er et 100 % danskejet designfirma, der udvikler og producerer en lang række produkter til bolig og køkken, herunder de kendte varemærker; Eva Trio og Eva Solo. Hos Eva Solo skaber vi eksklusivt dansk design med fokus på æstetisk, funktionalitet og høj kvalitet.Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere