01.03.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Sidelæns brunchservering

Indhold fra partner Hvad er dette?

På blot et enkelt årti er ”brunch” gået fra at være en trend til en tradition, vi dyrker i stor stil både derhjemme og på cafe.

Lige siden brunchbegrebet blev introduceret i Skandinavien, har vi elsket det. Den uhøjtidelige samværsform er som skabt til Nordic Living og til vores forkærlighed for social dining, og på blot et enkelt årti er ”brunch” gået fra at være en trend til en tradition, vi dyrker i stor stil både derhjemme og på cafe. I dag er det ’at brunche’ dog ikke helt som for ti år siden. I takt med brunchfænomenets sejrsgang er udvalget på tallerkenen blevet stadig mere raffineret og tilpasset den individuelle smag, og alt serveres ikke længere på en tallerken. Tværtimod dyrker den moderne brunch i stadig større grad de individuelle serveringer, og til det formål har Rosendahl skabt to nye Grand Cru produkter – en oval tallerken og et lidt større tallerkenfad – der er perfekte til sideservering til alle måltider, men især når det er brunch o’clock.

Det perfekte måltid kræser ikke kun for maven, men også for øjnene. Når der skal dækkes op til brunch, er det således ikke kun smagsindtrykkene, det handler om – det visuelle indtryk er lige så afgørende, når den fotogene avocadomad skal serveres, og her er den ovale tallerken et oplagt match. Med sin aflange form fungerer den perfekt som sidetallerken, der gør det muligt at servere småretter løbende som supplement til indholdet på hovedtallerkenen, og samtidig omslutter den aflange form retterne perfekt fra stegte chorizopølser til melonstykker og lakserillette. Er der behov for større serveringer til deling på midten af bordet, er Grand Cru tallerkenfadet løsningen. 

  • Grand Cru Tallerken, oval i 23 cm og 30 cm i hvidt porcelæn koster hhv. 129,95 og 199,95 kr. (vejl.)

Mere fra ROSENDAHL DESIGN GROUP

ROSENDAHL DESIGN GROUP

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere