05.04.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Selvvandende urte- og orkidépotter

Eva Solo har i mange år haft stor succes med selvvandende urte- og orkidépotter, og nu udvider virksomheden med helt nye designs.

Nu er det slut med at vende hjem til en knastør basilikum eller en besvimet orkidé. Eva Solo har i mange år haft stor succes med selvvandende urte- og orkidépotter, og nu udvider virksomheden med helt nye designs.

Alle potter har en nylonvæge i bunden af den øverste potte, som suger vand op fra et vandreservoir i den nederste potte. Hermed får planten næring ved, at den selv suger den mængde vand, den skal bruge. Der skal blot påfyldes vand i vandreservoiret efter behov.

Ba?de urte- og orkide?potter er nemme at rengøre og ta?ler maskinopvask. 

www.evasolo.com / Tlf.: 3673 2060

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere