04.03.2019  |  Kitchen  |  Udstyr

SCANPAN er bæredygtigt kogegrej

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bæredygtighed handler for SCANPAN især om miljø, kvalitet og produktion. Vi gør hver dag vores bedste for at opfylde de højeste standarder og dermed bidrage til en bæredygtig hverdag for dig og fremtid for alle.

Tilbage til rødderne

En stærk bevægelse imod madspild og ’smid-væk’-kultur vokser sig større og større. En bevægelse, som forener innovative produktionsformer og nye genanvendelsesteknologier med klassiske dyder.

Der er på mange måder tale om at tage det bedste fra en svunden tid og kombinere det med ny viden.

For SCANPAN er der ikke tale om en ny bevægelse. Vi har gennem hele vores historie holdt fast i vores udgangspunkt og kombineret en konstant søgen og nysgerrighed efter nye og intelligente produktionsmetoder.

Bæredygtighed handler for SCANPAN især om miljøkvalitet og produktion. Du skal som køber og bruger af en SCANPAN aluminiumsgryde eller -pande være sikker på, at vi har gjort vores bedste for at opfylde de højeste standarder og dermed bidrage til en bæredygtig hverdag for dig og fremtid for alle.

Miljø – genanvendelse af aluminium

Det flydende aluminium, som ved håndkraft hældes ned i støbeformen, er nøje udvalgt, miljøvenligt og recirkuleret. Det er typisk dåser fra sodavand eller øl, der omdannes til en kvalitetslegering, der er tilpasset vores kvalitetskrav. Ved at anvende genbrugsaluminium bidrager vi positivt til miljøregnskabet, da netop aluminium er ekstremt energikrævende, når det skal udvindes originalt af jordarten Bauxit. Læs artiken Aluminium - det grønne metal.

Kvalitet – kompromisløst køkkengrej

For at sikre den høje kvalitet, brugervenlighed og moderne design, som kunderne på verdensplan forventer af SCANPAN, har vi fastholdt den lokale produktion i Danmark.

En aluminiumspande er igennem menneskehænder 8 gange, inden den er klar til at blive udleveret fra fabrikken i Ryomgaard. Hver eneste gang er det erfarne medarbejdere, der foretager en individuel kontrol af emnet. Kun ved at fastholde denne grundige proces, kan vi sikre at en SCANPAN-gryde eller –pande lever op til dine og vores kvalitetskrav.

Kvalitet betyder også, at levetiden på en SCANPAN-gryde eller –pande er lang. Vi går imod ’brug og smid væk’-kulturen. Dermed bidrager vores produkter i sig selv til et bæredygtigt samfund.

Produktion – lokalt: ’made in Denmark’

Siden begyndelsen – i 1956 – er SCANPANs populære non-stick gryder og pander blevet produceret lokalt. I Ryomgaard på Djursland. Her har vi fastholdt gamle håndværksdyder, så hver enkelt stegepande og gryde fortsat støbes af vores egne, dedikerede medarbejdere. Samtidig har vi udviklet en højteknologisk proces, der gør SCANPAN førende inden for non-stick-belægninger.

For 10 år siden gik vi forrest og kunne som den første producent af non-stick kogegrej erklære, at alle produktionsprocesser nu var totalt fri for de skadelige stoffer, PFOS og PFOA (også selv om fristen for udfasning af PFOA var sat til 2015). I dag har vi taget et nyt skridt ind i fremtiden med lanceringen af Stratanium-belægningen.

Længe leve SCANPAN

Det er lykkedes for SCANPAN at skabe en bæredygtig produktion, baseret på håndværkstraditioner suppleret med de nyeste teknologier, som på væsentlige områder adskiller sig fra det internationale marked af kogegrej.

Den lange levetid på SCANPANs produkter bidrager i høj grad til den stærke miljøprofil, der er knyttet til vores kogegrej. Og dermed har SCANPAN også en plads i køkkener og hjem, der har taget kampen op mod ’smid væk kultur’ og ’madspild’.

Mere fra SCANPAN

SCANPAN

www.scanpan.dk

Skab store madoplevelser med SCANPAN Enhver, der prøver et SCANPAN-produkt, overgiver sig. Det funktionelle køkkengrej er et forrygende fundament for moderne madlavning. Med en enestående nonstick-belægning - robust og fuldstændig fri for skadelige kemikalier - kan du tilberede sunde og nærende retter til dig selv og dem,…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere