11.03.2020  |  Dining  |  Table top

Salatglæde

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med salatbestikket TOSS-IT og SHAKE-IT dressingshaker fra RIG-TIG er enhver salat klædt godt på til servering, så madoplevelsen ikke kun bliver en fryd for maven, men også en fryd for øjet.

Med salatbestikket TOSS-IT og SHAKE-IT dressing shaker fra RIG-TIG er enhver salat klædt godt på til servering, så madoplevelsen ikke kun bliver en fryd for maven, men også en fryd for øjet.

TOSS-IT salatbestikket er lavet af formspændt, FSC certificeret bøgetræ, så du kan være sikker på, at produktet kommer fra ansvarligt skovbrug. Udformningen giver TOSS-IT et elegant nordisk udtryk og et godt greb, der gør det let at bruge til sommerens salater eller diverse pastaretter.

Hvad enten du foretrækker sødt eller surt, stærk og krydret, italiensk eller thai, står SHAKE-IT klar til at hjælpe dig med at lave din helt egen, velsmagende, signaturdressing uden uønskede tilsætningsstoffer. Hak blot de ønskede krydderurter, hæld dem op i shakeren og tilfør olie, honning eller sennep. Skru låget fast og ryst godt til dressingen har opnået den ønskede konsistens.

Med det opdaterede stilfulde design, pynter SHAKE-IT på bordet, så snart dressingen er klar. Med et lille twist på låget er SHAKE-IT åben, og dressingen kan hældes over salaten. Skulle der være noget tilbage efter maden er spist, drejes låget blot tilbage, så er beholderen lufttæt og dressingen kan sættes i køleskabet til brug en anden dag. SHAKE-IT kan altså bruges til både forberedelse, servering og opbevaring. Dermed er der mindre, der skal vaskes op efter middagen og mindre madspild.

Både TOSS-IT og SHAKE-IT passer flot sammen med de populære COOK & SERVE skåle, der kommer i en støvet grøn og blå i 3 størrelser.

TOSS-IT og SHAKE-IT er online og i butikker fra marts.

PRODUKTINFO

TOSS-IT salatbestik (design: Debiasi Sandri)

Materiale: FSC certificeret bøgetræ fra Tyskland
Mål: 30 x 6,5 x 1,5 cm
Vejl. udsalgspris: 149,95

SHAKE-IT dressingshaker (design: Ulrik Nordentoft)
Materiale: Borosilikatglas, plast
Mål: Ø 8,4 x 16 cm / Volume: 0,35 l.
Farve: Grå
Vejl. udsalgspris: DKK 174,95

COOK & SERVE ovnfaste skåle (design: Jens Fager)
Materiale: Stentøj
Mål: Ø16 x 7 cm / Ø20 x 10 cm / Ø24 x 12,5 cm
Farve: Grøn, blå
Vejl. udsalgspris: DKK 149,95 / 199,95 / 299,95

RIG-TIG
RIG-TIG betyder ”lige, som det skal være”. Vi har fokus på at få designet helt rigtigt, så form og funktion er i perfekt balance, og alle produkter fungerer optimalt, når der er travlt i køkkenet. ’RIG-TIG’ betyder også, at priserne er helt rigtige - samtidig med at der tages hensyn til naturens begrænsede ressourcer gennem en cirkulær tankegang. Udviklet i samarbejde med danske og internationale designere, er RIG-TIG kollektionen lig med smukke, innovative og prisvindende produkter til madlavning, bagning, servering og opbevaring samt livet på farten.

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere