27.05.2019

Rosendahl on the rocks

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ifølge ordsproget spiser vi ligeså meget med øjnene, som vi gør med munden. Det gælder ikke kun på middagsbordet, men også på barvognen, der netop nu er et signaturdesign i moderne indretning.

Det kræver naturligvis sit udstyr, og med det for øje opruster Rosendahl nu Grand Cru sortimentet med en vinkøler og isspand i højglanspoleret stål, der kan bruges både ude og inde, når det er vejr til rosé på terrassen eller en drink fra hjemmebaren.For over 25 år siden lagde Rosendahl grunden til sin populære Grand Cru kollektion med en stilren vinprop i stål med riller og sort accent.

Siden har serien haft vokseværk og bredt sig til andre kategorier til køkken og bord, men nu er det tid til at vende tilbage til rødderne og igen kigge nærmere på barkategorien,

som i disse år udvikler sig markant og er blevet en sag for både designelskere og livsnydere.

Dette forår føjer Rosendahl derfor et nyt barkoncept til Grand Cru universet, der hylder familieskabet med den ikoniske vinprop og sætter høj brugsværdi på to moderne living produkter i elegant stål: Vinkøleren og isspanden.

Cool design inde og ude

Et godt glas vin og en velkomponeret drink kan naturligvis nydes hele året, men smagen af lange, lyse sommeraftener er noget helt særligt.

Her bliver et iskoldt glas vin den perfekte afslutning på en almindelig onsdag, mens den gode gæstemiddag helt naturligt starter og slutter med cocktails – og både vinkøleren og isspanden er oplagte at bruge ude og inde, hvor Grand Crus klassiske design-DNA gør dem mere cool end nogensinde.

Stålets koniske form og enkle, nedfældede riller sætter tidløs æstetik på bordet, og samtidig er designet fuld af funktionalitet.

Det gælder isspanden, der lægger stilfuldt sort låg på isterningerne og bruger spandens top til opbevaring af den medfølgende is-tang og til små rum, hvor tilbehør som citrus, agurk og mynte venter på at fuldende sæsonens drinksfavoritter.

Grand Cru Isspand (H: 11 cm) og Vinkøler (H: 22 cm) i højglanspoleret stål koster begge 399,95 kr. stykket (vejl.)

Mere fra ROSENDAHL DESIGN GROUP

ROSENDAHL DESIGN GROUP

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere